ponedjeljak, 8. listopada 2012.

Maskara u boji

Prilično sam plašljiva osoba i ne volim se baš upuštati u nepoznato, ali ipak mi se dogodi da ponekad eksperimentiram, pogotovo s bojom kose, a u zadnje vrijeme i sa šminkom. Još kao mala uvijek su me zanimala labela, šminkice, sjenila....svoju prvu maskaru kupila sam kad sam imala 10 godina, bila je jeftina....jako jeftina....a onda sam vidjela da postoje i maskare u boji :P ....15 godina poslije sjetim se ja tih maskara i krenem istraživati. Kakve boje, vodootporne ili ne, koja marka?
1. PLAVA  - definitivno
Inače imam prilično nedefiniranu boju očiju - plavosivozelene! Sve ovisi o tome kakvo je vrijeme vani, ali znam se poigrati tušem i maskarom pa izvučem jednu od boja. Plava maskara mi je omiljena jer: kad se žurim dovoljno je staviti samo puder, malo rumenila i plavu maskaru. Svi će primjetiti da su vam trepavice fantastično PLAVE i nitko se neće obazirati na to imate li izbledano lice, shimmer, mineralni puder...itd.
Probala sam vodootpornu plavu maskaru, ali koma je! Moj prijedlog je RIMMEL - ELECTRIC BLUE



2. LJUBIČASTA - love
Trebala sam probati 3 vrste ljubičaste maskare dok nisam našla pravu. She-violet=grozna i puna grudica; Essence-violet=dobra, ali pretamna; KIKO MILANO SUPER COLOUR -violet = SAVRŠENA!!! Jako dobro pigmentirana, dovoljna su dva sloja maskare da vam svi zavide. Na svjetlu se jako dobro vidi i meni izvuče zelenu boju očiju.

3. SMEĐA - so so
Za smeđu maskaru sam čitala da lijepo pristaje plavušama (to sam ja sad), svjetlim plavim očima (recimo da su moje oči svijetle) i djeluje manje dramatično i prirodnije od crne maskare.
Nažalost moja potraga za savršenom smeđom maskarom još nije gotova pa vam ne mogu ništa preporučiti. Trenutno koristim Alverde -brown, ali jako mi je tamna pa mi se baš ne sviđa. Potraga za smeđom maskarom - to be continued.






Nažalost, pao je mrak pa vam ne mogu pokazati kako mi stoje maskare na dnevnom svjetlu. Obećavam za idući post.


2 komentara:

  1. Videh kod M. u nekom nedeljno pregledu (a mislim i komentarisah) plave trepuske :))
    Dodala maskaru na listu za kupovinu. Sad jos zelenu da nadjem..

    OdgovoriIzbriši
  2. javi dojmove i javi koju si zelenu našla ;) Pozdrav

    OdgovoriIzbriši